WDS helpt de OEM op weg naar duurzame maakbaarheid

WDS in Linke Magazine

We Deliver Solutions (WDS) ondersteunt OEM’ers bij het ontwikkelen van hoogwaardige, duurzame producten en systemen die efficiënt zijn te produceren. WDS, met wortels in de metaalbewerkende industrie, bestrijkt de complete levenscyclus van producten en systemen. Desgewenst verzorgt WDS als turnkey systeemleverancier ook projectmanagement en ketenintegratie.

Zo stond te lezen in het Link Magazine in de september editie.

Ketenregisseur
Er zijn veel bureaus die adviseren over circulaire strategieën binnen de maakindustrie, maar het uitvoeren ervan moet de OEM’er zelf doen. ‘Wij kunnen dat voor hen in gang zetten, partners zoeken en de keten regisseren. Want we willen de OEM’er ook eindproducten gaan leveren en alle benodigde stappen als ketenregisseur in gang zetten, oftewel het aansturen van toeleveranciers, montage en assemblage, verpakking en distributie.”

Verstand van zaken
Met partners van hoogwaardig precisieplaatwerk, zijn zij specialisten in ontwikkeling en engineering, plaatbewerking, poedercoaten, constructies en lassamenstellingen, assemblage, machinebehuizingen en laserlassen. De aandeelhouders van WDS bedienen uiteenlopende sectoren, van hightech, elektrotechniek en energie tot food, medisch en agro.

Het hele bericht leest u hier.

<< Terug naar overzicht