BOZ Group partner van We Deliver Solutions

BOZ Group is leverancier van precisieplaatwerk. Gespecialiseerd in ontwikkeling en engineering, plaatbewerking, poedercoaten, assemblage, machinebehuizingen en laserlassen. Wereldwijd staan zij voor kwaliteit, maatwerk en eerlijk advies. Metaal zit in in het DNA van de BOZ Group en daar zijn ze trots op!

Al ruim 45 jaar ontwikkelen en engineeren zij samen met de klanten uiteenlopende producten voor diverse markten. Daarnaast zijn opschaling, kwaliteitsverbetering, automatisering en een kortere doorlooptijd belangrijke afwegingen om een product of productieproces opnieuw in te richten.

Markten

BOZ Group is actief in de volgende sectoren: voedingsmiddelenindustrie, AGRO, Optische, Medische & Farmaceutische industrie, Electrotechniek, High Tech Industry, en machine & apparatenbouw.

Samen Sterk

Een samenwerking met We Deliver Solutions BV, als partner van BOZ Group zorgt voor efficiency, flexibiliteit en winstverbetering. Of het nu om enkele stuks gaat of grote series. Met gerichte engineering – en industriële diensten optimaliseren wij samen uw productontwerp en productieproces op klantwens en maakbaarheid, binnen en buiten de Metaal. Door optimalisatie is uw besparing zo’n 10 tot 25 % in doorlooptijd en nabewerking.

BOZ Group is de aandeelhouder en partner van We Deliver Solutions BV.

Strategic Metal Products
https://bozgroup.nl/

BOZ Group