Kasteel Metaal voor Plaatwerk en Constructies

Kasteel Metaal is onze partner voor plaatwerk en constructies in RVS Staal en Aluminium. Kasteel Metaal maakt klantspecifieke producten voor sectoren food, pharma, agro, utiliteitsbouw, machinebouw en energie. Deze producten worden met 90 jaar ervaring, met zorg en toewijding geproduceerd in een state of the art productie-omgeving. Plaatwerk, constructies, lassamenstellingen en ribbenbuizen.

Kasteel Metaal is een team betrouwbare zakenlui, creatieve ontwikkelaars en vakkundige uitvoerders. Een hecht team van professionals dat al negentig jaar functioneert als katalysator voor de business van de klanten. Kasteel Metaal is aandeelhouder van We Deliver Solutions. Vanuit een gezamenlijke ambitie met BOZ Group, vormen zij de basis van het bedrijf.

Klant specifieke productieautomatisering

De robots van Kasteel Metaal produceren de basis-box-constructie van de Astronaut melkrobot van Lely. Alles in RVS inclusief de afschermplaten, vloeren en hekken. De producten van Lely Industries worden gekenmerkt door hun innovatieve technologie, duurzaamheid en hoge kwaliteit. Met de kennis van Kasteels vakmensen en groeiende productieautomatisering, kunnen zij Lely de kwaliteit bieden die het verwacht.

Kasteel Metaal. We engineer.
Meer informatie vindt u op de website van Kasteel Metaal: http://www.kasteelmetaal.nl

 

Lassamenstelling

Kasteel Metaal

Kasteel Metaal