FAQ – Veelgestelde vragen

De afdelingen R&D, Engineering en Werkvoorbereiding van de partners van WDS, Kasteel Metaal en BOZ Group staan tot onze beschikking. Iedere klantvraag en ieder product is anders en vraagt een andere benadering. Met ons sterk netwerk van partners van productontwerpers, specialisten op het gebied van Duurzaamheid en Circulariteit, engineeringbureaus en sensorspecialisten kunnen we wanneer de situatie daarom vraagt, snel de juiste partners bijschakelen.

Wanneer producten bestaan uit componenten binnen en buiten de metaal, wanneer ontwikkeling en duurzaamheid een rol spelen en wanneer een uitgebreid pakket aan services gewenst is, kunt u het beste direct contact opnemen met WDS. Wij schakelen dan de beste partner in, tegen dezelfde kosten als u rechtstreeks zou betalen. Met WDS kijken wij grensoverschrijdend en zoeken we altijd naar de beste oplossingen, ook als deze buiten de eigen partners gevonden kunnen worden.

Wij kijken naar de beste oplossing dus wanneer dat een kunststof, een composiet of een carbon betreft, gaan we daarvoor. Zeker wanneer kosten of duurzaamheid een issue is, is het belangrijk om je blik zo groot mogelijk te houden en daar kunt u bij ons op rekenen.

Ook dat kan! Wij kijken bij welke partner uw aanvraag het beste past qua technische mogelijkheden, levertijd en prijsniveau. U krijgt dan via WDS de offerte, orderbevestiging en factuur. Via deze service betaald u dezelfde prijs als u bij de partners (BOZ Group of Kasteel Metaal) geoffreerd zult krijgen. Desgewenst kunnen wij ook de lassamenstelling, nabewerkingen, nabehandelingen verzorgen.

Meteen een prijs ontvangen? Stuur uw aanvraag naar info@wedeliversolutions.nl

Ja! Samen met engineers en productontwikkelaars bedenken we slimme technieken en kunnen we de volledige machine samenstellen en installeren. Een echte volwaardige totaalleverancier dus.

Absoluut, met onze partner Multisteel hebben we een grote hal waar we kunnen monteren en assembleren. Daarnaast werken we ook samen met bijvoorbeeld RIJNVICUS, die we ook voor simpeler montagewerk of zelfs demontage werk voor circulaire oplossingen kunnen inzetten. Daarnaast hebben zowel Kasteel Metaal als BOZ Group ruimte en ambitie om speciaal voor u een assemblagehal in te richten.

Elektronica montage? Geen probleem! Wij schakelen de juiste partner voor de gevraagde klus in.

We Deliver Solutions is een 100% dochter van BOZ Group en Kasteel Metaal, dat betekent dat we niet werken met een kostprijs+ model maar onderdeel zijn van de moederbedrijven. Voor de inkooporganisatie als ketenregisseur rekenen we een kleine risico-opslag. Ontwerp- en Engineeringsopdrachten gaan tegen een vast uurtarief volgens een van te voren opgegeven kostenraming. Geen verborgen kosten, u weet altijd precies waar u aan toe bent.

Grondstoffen, onderdelen en producten behouden in een circulaire economie hun waarde. Het circulaire model gaat ervan uit dat de producten van nu de grondstoffen zijn voor later: na gebruik kunnen de materialen waaruit een product bestaat, opnieuw worden gebruikt.

Voor het bepalen van de verschillende circulaire ontwerpstrategieën zijn de R-principes van belang:

De circulaire ontwerpstrategieën hebben veel kenmerken van ECODESIGN:

 • Duurzaam: (her) ontwerp zodat een lange levensduur is gegarandeerd. Een optimale productbetrouwbaarheid is hierbij van cruciaal belang.
 • Houd rekening met gemak van reparatie en onderhoud
 • Standaardisatie en comptabiliteit; (her)ontwerp van het product zodat het beter functioneert i.c.m. andere producten of productonderdelen
 • (her)Ontwerp het product zodat het makkelijker wordt om het product te demonteren of te re-assembleren met behoud van oorspronkelijke functies van de verschillende productonderdelen
 • (her)Ontwerp het product zodat onderdelen makkelijk kunnen worden aangepast zodat het langer voldoet aan de wensen van de gebruiker; opwaardering zorgt ervoor dat het beter kan voorzien in de gebruiksbehoeften van toekomstige productgeneraties

Wanneer je samenwerkt met toeleveranciers en klanten spreek je over Supply Chain Management. Een volledige supply chain is de keten van bedrijven die begint bij het winnen van grondstoffen en via toeleveranciers, fabrikanten en de handel loopt naar de eindgebruikers. Het uitgangspunt hierbij is dat het geheel moet worden geoptimaliseerd in plaats van alle delen afzonderlijk. Zo kun je denken aan een gezamenlijk voorraadbeleid, standaardisatie in verpakkingen, het voorkomen van onnodige handelingen en bundeling van transport.

Een ketenregisseur vormt een delegatie van alle betrokkenen en volgt het hele proces nauwgezet. Door goede communicatie wordt er op tijd actie ondernomen, de levertijden verkort en de kosten geoptimaliseerd.

De belangrijkste partners zijn natuurlijk de moederbedrijven Kasteel Metaal en BOZ Group. Daarnaast hebben wij voor verschillende disciplines verschillende partners.

 • Mr. Servitization - Product als Dienst
 • EMT Engineering - Machine en gereedschapsontwikkeling
 • MULTISTEEL - montage, assemblage, logistieke services
 • VEKON - specialist in het ontwerpen en bouwen van elektrotechnische besturingssystemen en -kasten
 • NEVAT - leden binnen de branchevereniging voor toonaangevende toeleveranciers
 • Stichting Adviescentrum Metaal - loket voor onderzoek, advies en kennis in de metaalsector
 • Versnellingshuis - experts en kennispartners voor Circulair Ondernemen
 • TNO, Universiteiten, Onderzoeksinstituten, Additive Manufacturing en vele anderen!

Dit netwerk wordt steeds verder uitgebreid. Ook graag partner worden en kijken hoe we kunnen samenwerken? Dat kan! Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.

Op onze pagina Project Solutions vindt u een kleine impressie van de gerealiseerde projecten. Is uw project de volgende die we mogen vermelden?

Ontmoet de directie van We Deliver Solutions B.V.

Kees Bogerd - Managing Partner & Share Holder 
Corné van Opdorp - Managing Partner & Share Holder
Roy Kasteel - Partner & Share Holder
John Kasteel - Partner & Share Holder
Deborah Leroy-Blom - Business Development Manager