Samenwerken voor Kennisontwikkeling

DE ONTWIKKELINGEN IN DE MAAKINDUSTRIE GAAN RAZENDSNEL. DOOR DE MARKTKENNIS VAN ONZE PARTNERS KUNNEN WIJ U ALTIJD VAN PASSEND ADVIES VOORZIEN. OM TOT DE BESTE OPLOSSINGEN TE KUNNEN KOMEN, INVESTEREN WIJ GERICHT IN KENNISONTWIKKELING EN WERKEN WE SAMEN MET AMBITIEUZE PARTNERS. WDS GELOOFT IN DE KRACHT VAN SAMENWERKING EN INVESTEERT IN KENNNISONTWIKKELING BINNEN EN BUITEN DE METAALSECTOR.

 

Winst behalen in het begin stadium

Het gebeurt nog altijd dat maakbedrijven pas in een laat stadium hun kennis van maakbaarheid kunnen inbrengen. Toeleveranciers ervaren pas te laat aan tafel komen bij het ontwerp van een product. Op tekeningen valt dan nog veel winst te behalen, door bijvoorbeeld kritisch te kijken naar verbindingstechnieken, de noodzaak van bepaalde toleranties of de mogelijkheid om functies te combineren. Hetzelfde geldt voor de inzet van automatisering en robotisering.

 

Toeleverancier als strategisch partner

Als strategisch partner van de OEM sluiten wij graag bij u aan om samen te ontwikkelen en tot een geoptimaliseerde maakbaarheid, kostprijsoptimalisatie en levensduur van uw product te komen.

 

direct CONTACT